Close
Skip to content

Merken

1880248115

Félou Family Houses

Wij maken met veel liefde customized poppenhuizen/muizenhuizen en unieke miniatuurmeubeltjes- en accessoires (1:12). Alle producten zijn stuk voor stuk handgemaakt met een klein team in ons atelier in Alphen aan den Rijn. Heb je specifieke wensen? Bijv. de meubeltjes in een andere kleur? Of een tipi of zitzak in een andere stof? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alle meubels zijn CE gecertificeerd en geverfd met duurzame, kindvriendelijke verf op waterbasis.

HM-logo-2-zwart_360x

Het Muizenhuis

Het Muizenhuis is gemaakt door Karina Schaapman. Sam & Julia wonen in Het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is super nieuwsgierig en reuze eigenwijs. Sam is super verlegen en reuze braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen

oq9oszjY

Quut

Quut (uitgesproken als “cute” in het Engels) is ontstaan eind 2012 in de keuken van Pars Pro Toto, een gerenommeerd Belgisch ontwerpbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve producten en aantrekkelijke merken.

Veel collega’s bij Pars Pro Toto hebben kinderen, we hebben door de jaren heen dan ook heel wat strandspeelgoed zien passeren. We vonden het jammer dat de kwaliteit van het strandspeelgoed dat op de markt was vaak te wensen over liet, waardoor het niet lang mee ging en je ook geen emotionele band had met het speelgoed. Dus besloten we om ons eigen merk te maken. Ons doel was om speelgoed te creëren dat zo lang zou meegaan als onze herinneringen aan het strand, speelgoed met een echt duurzaam en slim ontwerp dat garant staat voor jarenlang plezier en bovendien ook mooi is zowel voor kinderen als voor ouders. Dit is hoe Quut ontstaan is.

labellabel_logo

Label Label

We kozen bij Label Label voor een duurzame speelgoedlijn met een lieve, hedendaagse en aantrekkelijke huisstijl.
DUURZAAM: alle houten speelgoed is gemaakt van kwalitatief FSC hout en kleuren werden aangebracht met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.
LIEF: elke kleurlijn heeft zijn eigen symbooltje zoals roze hartjes, blauwe vlieger, groene luchtballon en het oker/grijze bijtje.
HEDENDAAGS: de zachte hedendaagse kleuren werden heel selectief gekozen volgens de laatste modetrends. Daarnaast wordt ook gedacht aan de ouders van nu die denken aan onze leefwereld en deze waarin hun kinderen opgroeien… Hierbij houden ze ook rekening met materiaalkeuze en duurzaamheid.
AANTREKKELIJK: alle eigenschappen hierboven zorgen ervoor dat de Label Label collectie aantrekkelijk is voor zowel de kinderen als voor de ouders. Bovendien heeft elk item, naast speelplezier, een educatieve én een decoratieve waarde en dit tegen een betaalbare prijs.

9163897962526

HABA

Een knuffel die alles meemaakte: de eerste dag op de kleuterschool, op vakantie met het gezin en tientallen keren in de wasmachine. Een pop die minstens zo vaak in de poppenwagen lag als je zelf in de kinderwagen. Een bordspel dat je bijna altijd won en waarbij je soms ook hebt valsgespeeld. Of een boek dat je ouders steeds weer moesten voorlezen, hoewel je het verhaal al lang uit het hoofd kende …

Al dit speelgoed zijn niet alleen voorwerpen, maar ook waardevolle herinneringen aan een van de belangrijkste fasen van het leven. En ze worden vaak doorgegeven van ouders aan kinderen, van grootouders aan kleinkinderen. Bij HABA ontwikkelen we al meer dan 80 jaar zulk speelgoed. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, hebben een zorgvuldige afwerking, een kindvriendelijk design en een hoge speelwaarde. Maar bovenal zijn ze vervaardigd met de ervaring, energie en passie van onze medewerkers. Want ook zij kunnen zich nog heel goed herinneren met welk speelgoed ze in hun kindertijd het liefst speelden.

oc-b2c-logo-16026854401

Oli & Carol

Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken.

De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.

logo

Trixie

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van boreling tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. We willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

We houden van alle kleuren, maar groen heeft een speciale plek in ons hart. We geloven in het belang van verantwoorde keuzes om een gezonde toekomst voor onze kinderen te garanderen. Daarvoor steunen we op de beste stof- en productiekwaliteit om er zeker van te zijn dat onze producten het intensieve gebruik door je kleintjes kunnen doorstaan. Gezien we een diepgaand respect voor onze planeet koesteren, zijn al onze producten gemaakt van biokatoen.

images

Haba Terra Kids

Speelgoed voor buiten, dat is waarvoor je bij Haba Terra Kids moet zijn. Kinderen zijn ontdekkers en gaan het liefst op avontuur! Met hun nieuwsgierigheid verkennen kinderen de wereld. Overal is van alles te ontdekken. Echte Terra Kids houden van buiten spelen en de natuur. Beestjes en blaadjes van dichtbij bekijken en bestuderen met een loep, vuur maken, kamperen of rennen met een vlieger of vliegtuig, zolang het maar buiten is! Bovendien doen ze graag dingen met hun eigen handen: houtsnijden of een catamaran in elkaar zetten, in de tent slapen of vissen…
Speciaal voor deze kids creëerde Haba de Terra Kids collectie.

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company

Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel ‘loveliness’ in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept… A Little Lovely Company was geboren!

mushie logo

Mushie

Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Stijlvol design gaat hand in hand met ecologische én betaalbare materialen. Het merk zag het leven toen Mushie mama werd en op zoek ging naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby. Gefrustreerd door het aanbod begon ze haar eigen lijn en werd samen met haar zoontje een eigen merk geboren.

Baby’s verdienen het allerbeste en verdienen producten die lang meegaan. Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt functionele baby musthaves die minimalistisch en boordevol stijl zitten. Het resultaat zijn producten die zowel mama als baby blij maken.

de bouwplaats logo

De Bouwplaats

De Bouwplaats heeft een groot assortiment met unieke houten bouwpakketten. De bouwpakketten zijn geschikt voor verschillende leeftijden en komen in verschillende moeilijkheidsgraden.

  • Al onze houten producten zijn 100% gemaakt van een lichte dennenhoutsoort. Het hout is FSC- gecertificeerd.
  • De houten bouwpakketen zijn zonder lijm in elkaar te zetten. De deeltjes klemmen als het ware in elkaar. Heel soms is er bij de allerkleinste onderdelen een druppeltje houtlijm nodig.
  • De pakketten zijn stuk voor stuk voorzien van een bouwinstructie.
  • Voor de goedkopere houten bouwpakketten geldt: Hoe lager de prijs, des te eenvoudiger is over het algemeen de montage. Op de foto’s kan je ook redelijk inschatten hoe hoog de moeilijkheidsgraad is.
  • Alle houten pakketten zijn demontabel en kunnen dus meerdere keren elkaar worden gezet.
Cloze

Cloze

Het CLOZE avontuur is in 2015 begonnen met een droom op een strand in Bretagne, Frankrijk. Philippe Le Coz, timmerman, en zijn vrouw Sabrina, natuurgeneeskundige, hebben de droom kunnen verwezenlijken in hun timmerfabriek in Riaillé, in Loire-Atlantique, Frankrijk.

Gedurende de jaren hebben hun 3 kinderen en hun passie voor spel ze geïnspireerd om gevarieerde, grappige en esthetische constructies te maken, voor zowel jong als oud. 

De CLOZE producten worden nu nog steeds geproduceerd in the fabriek van Le Coz, volgens de EN-71 standaarden voor speelgoed en met geselecteerd hout uit gecontroleerde bossen met een behoud en vernieuwingsdoel. 

CLOZE produceert daardoor duurzame producten die kunnen worden doorgegeven van generatie op generatie. Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

logo Dantoy

Dantoy

Dantoy maakt verantwoord speelgoed in Denemarken. Ecologisch geproduceerde serie speelgoed in prachtige trendy kleuren! Helemaal gemaakt met behulp van BIO-kunststof, vervaardigd uit suikerriet. BIOplastic is 100% recyclebaar en tegelijkertijd is suikerriet een 100% hernieuwbare grondstof. Bij het oogsten van suikerriet kan meteen opnieuw geplant worden. Suikerriet helpt bovendien om de CO2 uit onze lucht te absorberen.

elou logo

Elou Cork Toys

Elou is een Portugees merk dat ernaar streeft om natuurlijk en duurzaam speelgoed te creëren voor kinderen. Al de kurken producten van Elou worden gemaakt van 100% kurk en alle kleurstoffen zijn gemaakt van natuurlijke en veilige materialen voor je baby of kinderen.

Kurk is een hypoallergeen materiaal, geschikt voor alle ontwikkelingsfases van het kind, met aantrekkelijke voordelen waaronder de zachte textuur, het lichte gevoel, de schokbestendigheid en het absorptievermogen. Het doel van het aanbod van Elou is de groei en erkenning van de toeleveringsketen van kurk te stimuleren. De productenportfolio rekent dan ook voornamelijk op de primaire en secundaire economische sectoren en draagt op deze manier bij aan economische ontwikkeling.

sophie-de-giraf_logo

Sophie de Giraf

Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 55 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Nog steeds hetzelfde, zelfs na meer dan 55 jaar…

Ondanks dat Sophie de giraf in 1961 is geboren is ze in de verste verte niet ouder geworden. Met een omzet van meer dan 50 miljoen exemplaren is ze de onbetwiste ster voor de allerjongsten.

Met haar opvallende en herkenbare vorm is Sophie de giraf een absolute must-have! Sophie de giraf is wereldwijd populair en oprecht geliefd bij elke ouder en elke kind. Sophie is tijdloos en overstijgt de generaties.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten